Loading...
miercuri, 3 martie 2021

Reînceperea școlii în semestrul al II-lea

Domnul nu ne dezamăgește niciodată.
Și providența Lui a rânduit ca incidența comunitară și Ordinul Comun să permită Liceului nostru să-și înceapă (în sfârșit!) activitatea în scenariul verde, adică prin prezența fizică a tuturor. Aceasta devine o binecuvântare: și pentru elevi și pentru cadre didactice. Se pare că în sfârșit avem ocazia să ne reîntâlnim! Și, sigur, nu o facem cu teamă, ci cu încredere și cu speranță.
Evident, vom fi atenți la anumite reguli: purtarea măștii, distanțarea și dezinfectarea, vom lua temperatura la intrare,.. apoi vom evita formarea grupurilor, vom aerisi în pauze (firește!) clasa, ne vom informa și vom avea grijă de noi, ca și de celălalt. Profesorii vor ajuta și se vor implica pentru ca totul să decurgă bine. Apoi, prin munca celor dăruiți, îi mulțumim lui Dumnezeu că spațiile sunt ordonate, sălile de clase dezinfectate, curate,… școala organizată…
Nu mai rămâne decât ca fiecare dintre noi să își deschidă inima cu bucurie și încredere, pentru a ne continua darul formării și dezvoltării noastre și pentru a trăi plini de speranță această șansă: de a fi din nou la (în) școală!
Vă salutăm cu drag pe toți elevii noștri, pe părinții voștri, pe profesori, angajați și colaboratorii noștri. Și vă dorim din suflet ca pacea lui Dumnezeu să vă însoțească!