Loading...
miercuri, 3 martie 2021

După o săptămână ”verde”, urmează una ”galbenă”. Să o trăim cu speranță!

Ii mulțumim Domnului pentru această săptămână de școală. Credem că a fost un dar pentru toți elevii și profesorii, să trăiască mai aproape de normalitate școala. Chiar dacă au fost măști, dezinfectanți, trasee, spații,… Însă a fost întâlnire! Și-aceasta e superb! Probabil astfel de momente ne fac să prețuim mai mult in viața noastră: relațiile, semenul, prietena, colegul, profesorul și…. tot ce poate oferi formarea, școala.
De săptămâna viitoare ni se cere însă un altfel de comuniune: a încrederii unul în altul, a speranței pe care să o investim în Dumnezeu și mai ales a iubirii, pe care vrem să o menținem în suflet. Chiar dacă e scenariul galben și prin urmare doar a XII-a e prezentă fizic, iar ceilalți online,… nimic nu poate stinge – dacă suntem atenți!! – iubirea și curajul din sufletele noastre!
Să ne rugăm unii pentru alții, să ne prețuim și să avem încredere că în curând vom fi din nou în școală! Până atunci, vă dorim vouă, elevilor, profesorilor, angajaților și colaboratorilor noștri multă pace și seninătate!