Loading...
miercuri, 17 aprilie 2024
OFMConv Romania

Voluntariat al elevilor Liceului Franciscan pentru copiii Fundației Umanitare „Pacea” și pentru victimele din Ucraina,

       Activitățile voluntarilor de la Grupul „Darul Speranței” continuă cu interes și pasiune și în luna martie, pe mai multe „fronturi”.

       Mai întâi cu copiii Fundației „Pacea” unde câte patru elevi, în trei după amiezi din săptămână îi ajută la lecții. Aceasta înseamnă efort, timp, drum lung, înainte și înapoi,…deloc ușor. Însă de fiecare dată bucuria de a dărui e mult mai mare!

     Apoi, cu bucurie, sunt implicați, câte doi pe zi, în cinci zile pe săptămână într-o campanie de colectare de alimente pentru cei care suferă din cauza războiului din Ucraina, campanie ce se derulează cel puțin  întreaga lună martie 2022

      Iar în al treilea rând, în analiză se află o altă colaborare în proiectul Primăriei Roman de a amenaja, prin voluntariat, spațiile verzi ale orașului…, împreună cu alți voluntari de la alte organizații.

     Le mulțumim acestor adolescenți pentru curajul și deschiderea de a oferi din timpul și bunătatea lor nevoilor semenilor. Le suntem alături în continuare cu aceeași deschidere sufletească și cu tot ceea ce au nevoie. Pacea și binele să rămână în inimile lor!

 

Distribuie cu: