Loading...
duminică, 16 iunie 2024
OFMConv Romania

Alegeri în Consiliul Școlar al Elevilor Liceului Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi”

        A vota pentru un președinte, vicepreședinte și un secretar al Consiliului Școlar al Elevilor (așa cum au făcut-o cu bucurie elevii școlii noastre astăzi) nu înseamnă a-ți urmări propriile interese și nici a delega pe cineva să facă treabă în locul tău. Dimpotrivă, presupune a pleda, obiectiv, decis, pentru un bine comun, chiar dacă poate tu însuți, cel care votezi, nu ieși mereu în avantaj. Și, sigur, presupune a te angaja, alături de cel desemnat, în tot ce este bine și planurile frumoase pe care le propune.

        Dorim să îi felicităm pe cei care și-au încheiat cu demnitate astăzi mandatul (Eduard Octavian Ciotloș și Andrada Ioana Mantale) și să le dorim încredere și succes celor ce tot astăzi își încep mandatul (Lidia Istoc– președinte; Felix Ghiuzan – vicepreședinte și Dragoș Barticel -secretar).  

       Iar noi, la început de drum, nu vrem decât să îi asigurăm de sprijinul și ajutorul nostru, dorindu-le să țină la școala lor, să o iubească și să se implice în tot ce este bine și frumos, spre dezvoltarea ei. Cu pace și bine!

Distribuie cu: