Loading...
sâmbătă, 15 iunie 2024
OFMConv Romania

Trupa Alter Ego

            Trupa de muzică a Liceului Teologic Romano Catolic ”Sfântul Francisc de Assisi” a luat ființă în octombrie 2020, alegându-și numele de ”Sunshine”. Este compusă din elevi ai liceului franciscan, de la profilele pedagogic și teologic și abordează  cântece din repertoriul național și internațional, laic și religios.  Ce întâlnesc periodic, când este posibil, săptămânal, o fac cu bucurie și pasiune și își doresc chiar organizarea de concerte, participarea la evenimente și momente festive, locale și regionale. 

  1. În anii școlari 2020-2021 si 2021-2022 compoziția trupei a fost: Paul Jicmon, clasa a XI-a A la clape, Carina Iuscinschi, clasa a XI-a B la chitară bass, Andreina Iuscinschi, clasa a XI-a B la chitară solistică, Denisa Olariu, clasa aXI-a B, la chitară acustică, Denisa Cimpoieșu, clasa a XI-a B, la chitară acustică și solistă, și Maria Enache, clasa a IX-a B, solist principal. La percuție sunt ajutați momentan de pr. prof. Balașcă Bogdan Emilian.  Îi felicităm pentru această inițiativă și le dorim succes și cât mai multe spectacole și concerte în continuare!
    1. În anul școlar 2022-2023, cu noi colegi veniți, compoziția trupei a devenit: voce: Maria Enache (cl a XI-a), Miruna Samson (cl a IX-a), Ana Maria Rezmerita (cl a IX-a), Andreea Acatrinei (cl a IX-a), chitară: Bogdan Apetrei (cl a IX-a), clape: Rareș Boboc (cl a X-a) și Sara Ivănuș (cl a IX-a)

         Trupa „Sunshine” în anii: 2020-2022 

Trupa în anul școlar 2022-2023:

Repertoriul a fost îmbogățit progresiv cu noi piese: „Try” (Pink), ”Who you say I am” (Hillsong), „Acasa” (Smiley), „Epilog” (Vama Veche), „Ce minunat”, „Binecuvantat” (Ekklesya), „Cântă inima” (Imnul Liceului) și altele. Trupa se întâlnește săptămânal, chiar de mai multe ori  pe săptămână, atunci când pregătește o reprezentare, iar bucuria este mare atunci când și cei care ascultă, confirmă prin recunoștința și aplauzele lor, munca membrilor trupei. Așteptăm și alți membri și multe instrumente!

 

Distribuie cu: