Loading...
marţi, 16 aprilie 2024
OFMConv Romania

8 Martie – Sărbătoare la Liceul Franciscan: recunoștință pentru doamnele și domnișoarele din viața noastră, în special pentru fiecare mamă

        Nu mereu (probabil) găsim maniera, cuvintele, gesturile potrivite pentru a ne exprima recunoștința pentru darul femeii, pe care Domnul l-a făcut, în înțelepciunea Sa nemărginită, umanității. Un dar pe care femeia îl simte în propria persoană, un dar care devine bucurie pentru cei din jur. Prin sensibilitatea, atenția, delicatețea, frumusețea, energia, bunătatea,… și prin atâtea multe alte calități pe care le împărtășește celorlalți! Iar când vine vorba de „mama”, atunci ceva din adâncul nostru e atins de emoție, recunoștință, sensibilitate, poate lacrimi… și multă iubire!
       Da, așa (atât de frumos!) ne-au făcut să simțim elevii noștri, astăzi, în ziua de 8 martie 2024, prin minunatul moment organizat în amfiteatru, de „Ziua Femeii”. Prin melodie, teatru, poezie…. prin multă lumină și frumusețe sufletească atmosfera creată ne-a unit sufletește de mamele, bunicile, surorile, doamnele și domnișoarele din viața noastră. Iar noi îi felicităm, pe ei și pe cei care i-au coordonat. Și parcă ne vine să ne spunem: „Da, nu are de ce să ne fie teamă. Avem cu ce!”: atâți elevi minunați care iubesc, dăruiesc și se simt bine în frumoasa familie a liceului nostru, în timp ce noi le dorim tuturor doamnelor și domnișoarelor din echipa liceului nostru, tuturor mamelor, persoanelor dragi, prietenelor și celor care ne susțin: La mulți ani cu pace și bine!
 
Distribuie cu: