Loading...
marţi, 16 aprilie 2024
OFMConv Romania

Trupa de Teatru

Trupa de teatru a liceului

Cu o tradiție de ani de zile, în care a participat la diferite festivaluri și concursuri județene și naționale, întreruptă în timpul pandemiei, trupa de teatru a liceului și-a reluat cu entuziasm activitatea, montând deja mai multe piese de teatru și reprezentări, prin care, amintim:

 

  1. Pătimirea lui Cristos 

Piesa a fost jucată în cadrul unui eveniment organizat de Academia Culturală „Petru Tocănel”, fiind ulterior reluată cu succes în amfiteatrul liceului

    2. ”Fericita Veronica Antal de Iosif Eduard Cadar.

    Reprezentată inițial în amfiteatrul liceului, a fost apoi reluată cu bucurie într-un mic turneu n anul școlar 2022-2023 în diferite localități, printre care: Nisiporești, Roman, Pildești, Gherăiești, Prăjești,… bucurându-se de primire călduroasă și de succes!

3. „Francisc și Clara”, de Cadar Iosif

Jucată cu succes de Ziua Educației Catolice, 18 mai 2023, în amfiteatrul liceului, cu o durată de 1h și 45 min în fața unui public numeros, piesa rămâne în amintirea celor prezenți ca un adevărat și binemeritat succes.

Coordonată de profesori implicați, alcătuită din elevi pasionați, trupa continuă să fie un minunat loc de comuniune, de creație și de împărtășire gratuită a darurilor către toți cei cu inima deschisă. Cu pace și bine!

Distribuie cu: