Loading...
joi, 20 ianuarie 2022
OFMConv Romania

Pedagogie

 

 

      Absolvenții profilului pedagogic au multiple variante după finalizarea liceului. Având deja calificarea învățător-educatoare, se pot deja angaja în câmpul muncii ca educatori sau ca profesori în învățământul primar. Deja mai mulți dintre absolvenții noștri sunt angajați încă din primi ani la Grădinița „Anton Durcovici” Roman, la Grădinița ”Episcop Melchisedec” Roman, Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Roman etc, 

         Alți absolvenți, în schimb, își continuă cu succes studiile la Facultăți ale Științei Educației din Iași, Cluj sau Bucuerști, la Facultăți de Psihologie, Științe Politice, Filologie, Medicină, etc. Prin urmare, Liceul nostru oferă o pregătire adecvată, pentru ca ulterior fiecare să poată avea șansa fie de a insera în câmpul muncii cu succes, fie de a-ți perfecționa formarea prin studii universitare, în țară sau străinătate. 

 

 


                                   

ORGANIZARE ADMITERE PEDAGOGIE (ÎNVĂȚĂTOR-EDUCATOARE)

 

Admitere la Pedagogie  pentru anul şcolar 2021-2022

Primind darul chemării pe care Dumnezeu îl aşază în inima ta şi trăindu-ţi cu bucurie şi curaj visul, îţi facem cunoscută oferta de a te forma şi studia la Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi”:

 

 • Ca elev la pedagogie (specializarea învăţător-educatoare):

  • Participi în perioada 7-14 iunie la înscriere, în care, cu aceeaşi simplitate îţi aduci dosarul la adresa liceului şi care conţine:

   1. Anexa şi fişa de înscriere (de la şcoala de provenienţă)

   2. Fişa de aptitudine (de la şcoala de provenienţă) şi va conţine:

   3. Fisa de aptitudini cu mediile generale a claselor V-VIII la disciplinele limba şi literatura română, educaţie vizuală, educaţie muzicală, educaţie fizică şi sport şi media generală a claselor V-VIII la purtare.

   4. Certificatul de naştere (original + copie)

   5. Cartea de identitate (original + copie)

   6. Fişa medicală în original

   7. Declaraţia din partea candidatului şi a părinţilor acestuia că au luat la cunoştinţă de Regulamentul intern al unităţii şcolare şi că sunt de acord să-l respecte.

  • Trăieşti cu încredere perioada 15-18 iunie când are loc echivalarea probelor de aptitudini, conform fişei de aptitudini deja adusă

  • Primeşti cu bucurie, în ziua de 18 iunie, rezultatul (vor fi 24 de locuri).

           A fi elev la noi este o bucurie: faci parte dintr-o familie frumoasă, cu oameni deschişi, cu profesori implicaţi, cu colegi aleşi, cu săli de clasă luminoase, capelă, spaţii deschise frumos amenajate, cu terenuri de sport,… şi toate celelalte, toate pentru tine. Astfel, ai ocazia să îţi însuşeşti o formare umană şi creştină integrală, pentru a deveni un om adevărat şi pregătit în viaţă! Curaj: Domnul te aşteaptă!

Te aşteptăm şi noi cu drag!

Pr. prof. dr. Bogdan-Emilian Balaşcă, OFMConv.

* * *

LICEUL TEOLOGIC ROMANO-CATOLIC
„SFÂNTUL FRANCISC DE ASSISI” ROMAN
Str. Ştefan cel Mare 268/B, 611040-Roman, NT
Tel./fax: 0233/741421;
E-mail: liceulfranciscan@yahoo.com;
Site-ul: www.liceulfranciscan.ro

 

Pliant Admitere Liceul Franciscan RomanPliant Admitere Liceul Franciscan Roman

 

 

 

Distribuie cu: